Rólunk

Ismerjük meg egymást!

Történetünk

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy ügyfeleink kávézással kapcsolatos elképzeléseit teljes körűen megvalósítsa. A minőség elkötelezett híveként, színvonalas szolgáltatást nyújtva állunk ügyfeleink rendelkezésére a mindennapokban.

A ME-DI Cafe & Food Kft. ma Magyarországon a Nestlé Hungária Kft. Nestlé Professional üzletágának egyik kiemelt üzleti partnere. Cégünk megoldásokat kínál az intézményi és kereskedelmi vendéglátástól kezdve a büfékig, a benzinkutakig, irodákig. Komplex megoldást kínálunk a hotelek, panziók, rendezvényes cégek részére is.

Számunkra nagyon fontos partnereink teljes mértékű elégedettsége, ezért magasan képzett kollégáink állnak partnereink rendelkezésére.
Egy csésze kávé amit kávészemek díszítenek

Partnereink

Kiemelt Együttműködő Partnerünk Bemutatása

A Nestlé ma nyolcvan országban közel 500 gyáregységet üzemeltet. Az újabb és újabb termékek fejlesztéséről kutatási központjainak nemzetközi hálózata gondoskodik. A Nestlé folyamatosan figyelemmel kíséri a főzési és étkezési szokásokat és megoldásokat keres a különleges étkezési igényekre és problémákra, miközben új irányzatokat indít el, vagy ezekkel összhangban működik.

A Nestlé Hungária Kft., a Nestlé S.A. leányvállalata 1991-ben jött létre. Az azóta eltelt évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette termékskáláját: jelenleg édesipari termékekkel, instant italokkal, reggeliző pelyhekkel, ásványvízzel, állateledelekkel, csecsemőtápszerekkel, valamint konyhai, nagykonyhai és fagyasztott termékekkel van jelen a magyar piacon.

A Nestlé négy magyarországi gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Bükön állateledelt, Kékkúton ásványvizet állítanak elő.